Wat is het Open Randenbroek Toernooi (ORT)?

Wanneer u de actieve tennissers in Amersfoort en omgeving vraagt naar het Open Randenbroek Toernooi, dan zult u absoluut merken dat het toernooi uniek in de regio is. Met ieder jaar zo’n 350 deelnemers en meer dan 1000 bezoekers is het een toernooi dat absoluut leeft. Wij als commissie doen er alles aan om dit zowel op de baan als daarnaast zo te houden.

We leggen de spelers zoveel mogelijk in de watten. Zo worden alle spelers door ons naar de banen begeleid en na afloop zorgen wij ervoor dat de banen gesleept worden. Om het plaatje compleet te maken zijn er op de finaledag zelfs ballenkinderen bij de hoogste categorieën. Deze service richting de spelers draagt er zeker aan bij dat ons toernooi en de schema’s ieder jaar weer helemaal vol zitten.

Het ORT is méér dan tennis!

Ook voor de toeschouwers is week 26 op Randenbroek iets om naar uit te kijken. Elk jaar wordt het gehele park in een thema omgetoverd. Dit varieert van het thema Maffia tot aan Volendam en van de Middeleeuwen tot aan Las Vegas. Stad en land wordt afgezocht en de creatievellingen maken overuren om het park tot in detail om te toveren tot een tennisparadijs.Gedurende de week worden er diverse activiteiten georganiseerd voor spelers en toeschouwers. Zo organiseren wij een openingsavond van het toernooi met hapjes en gezelligheid voor iedereen. Op woensdagavond is er een Ladiesnight met make-up, nagels, wijn, kleding en accessoires. Ten slotte is het vrijdagavond tijd voor een feestje. Al vele jaren een legendarische avond, een traditie die wij maar wat graag voort zetten. Een swingend clubhuis staat symbool voor de gezelligheid van het toernooi!Er wordt iedere dag een dagblad gemaakt, hierin worden de gespeelde wedstrijden met een humoristische invalshoek nabeschouwd. Ook wordt er stil gestaan bij opmerkelijke gebeurtenissen en is er ruimte voor sponsoruitingen.Het dagblad wordt iedere dag met een oplage van 100 stuks afgedrukt en daarnaast lezen gemiddeld 400 unieke bezoekers het per dag via de website.Om al deze zaken te kunnen blijven doen hebben we een commissie van veertien personen. Maar het is duidelijk dat dit alleen niet voldoende is. Gelukkig hebben we ook de beschikking over een groep trouwesponsoren. Deze sponsoren helpen ons om het toernooi uniek te houden. Ambitieus als wij zijn willen wij ieder jaar een stapje hoger, het toernooi uitbreiden, professioneler maken en dat ene unieke element toevoegen wat ons onderscheidend en uniek maakt. U kunt daar als sponsor een belangrijke bijdrage aan leveren.

WAT BIEDT HET ORT AAN SPONSORMOGELIJKHEDEN?

  • We bieden op onze Facebookpagina en in ons dagblad de mogelijkheid het logo van uw organisatie te plaatsen.
  • Op het park is er ruimte voor uw reclame-uitingen in de vorm van borden / vlaggen / banners / etc.
  • Een tennisbaan sponsoren?

U kunt de naam van uw organisatie verbinden aan een of meerdere banen op ons park. Bij aanvang van de wedstrijden zal de naam van uw organisatie genoemd worden.

  • Daarnaast kunnen wij in een persoonlijk gesprek natuurlijk altijd uw specifieke wensen bespreken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Meer info over ons toernooi vindt u op www.openrandenbroek.nl of neem contact op via e-mail info@openrandenbroek.nl.

Open sponsor brochure