Word vriend van het ORT!

Een goed idee, koop nu een aandeel ORT.

Het nieuwe jaar is al weer een tijd onderweg, goede voornemens zijn inmiddels achterhaalt, de zomervakantie is geboekt en de Elfstedentocht koorts is gaan liggen. Tijd dus om ons voor te bereiden op week 26, hét OPEN RANDENBROEK TOERNOOI!

Uiteraard kunt u zich als deelnemer opgeven via onze site www.openrandenbroek.nl, maar u kunt nog meer doen! JA nog veel meer zelfs. Word Aandeelhouder van het ORT en beleef het toernooi van wel heel dichtbij!!

Na de primeur in 2010 beleefde dit initiatief in 2012 het 3e jaar. Met 38 deelnemers, 14 meer dan in het jaar er voor, overtrof dat onze verwachtingen ruimschoots. Hierbij willen we de Aandeelhouders van het afgelopen jaar nogmaals bedanken voor hun steun. Met hun steun kunnen we de gehele commissie voorzien van nieuwe vesten. Hiermee krijgt de commissie weer een mooie uitstraling en zal het verwarmen bij de wat koelere zomeravonden.

Ieder jaar proberen wij ons toernooi te verbeteren en uniek te houden. Door het park om te toveren in een speciaal thema, de alom bekende feestavond en het in de watten leggen van de spelers lukt dat nog steeds.

Wij als commissie stoppen daar met liefde een hoop tijd en energie in. Maar daarbij zijn wij ook afhankelijk van sponsoren en Aandeelhouders van het ORT die het toernooi een warm hart toedragen.

Informatie Brochure