ROBBERT VAN DE HOEF
Functie: CEO, Voorzitter

Voor het tweede jaar op rij voorzitter van deze mooi club mensen. Samen met Erik is hij de kartrekker van het ORT. Naast het voorzitterschap timmert hij aan de weg met zijn tennisschool The TennisFactory. Er gaat geen dag voorbij dat deze jonge adonis het gele tennisballetje niet ziet. Dit jaar is hij ook kampioen geworden waardoor hij volgend jaar weer uitkomt in de eredivisie op zaterdag!

ROBBERT OOMS
Functie: Manager Marketing & Communicatie, Hoofdredacteur dagblad

Zijn hobby’s zijn Sierd de Vos, tennissen op kunstgras, voetballen en woordgrappen. Hij studeerde hogere wetenschappen van Business Economics aan de Universiteit Utrecht. Inmiddels begonnen aan het werkende leven als trainee finance. Naast dat al is hij ook nog eens hoofdredacteur van Wikipedia, het ORT Dagblad en verantwoordelijk voor de hele marketing/communicatie. In week 26 zorgt hij voor de meeste virals in Nederland en veroorzaakt hij menig discussie op Social Media. Geliefd door een aantal en gevreesd door velen. Heeft u een klacht over het dagblad? Gebruik #ooms en hij komt er nooit meer bij u op terug.

BERRY WITTE
Functie: (Web)Developer

Mr. White, de alleskunner van Randenbroek. Inmiddels is hij bijna actief in elke commissie. Daarnaast heeft hij dit jaar ook een huis gekocht met zijn liefde. Hij vond het niet mooi genoeg, dus heeft besloten om eerst het gehele huis te slopen om het vervolgens weer vanaf de grond aan op te bouwen. Overdag is hij fulltime dorpsgek maar ’s avonds ontpopt hij zich tot een echte WordPress Genius, World of Warcraft junkie en Belieber. Langzaam begint onze Ber uit zijn schulp te kruipen en begint hij steeds duidelijker zijn stempel te drukken op het ORIT. Tijdens de week doet hij wat dancebattles met Langkampf, pakt hij al shuffelent wat baantjes mee en gaat hij checken of hij het wifi netwerk op Randenbroek eindelijk aan de praat kan krijgen.

NATASJA EPHRAÏM-WALLENBURG
Functie: Planning Manager, creatief brein

El Creativo, Crea-Bea. De fijne creaties van het thema worden bedacht in dit brein. Dit is haar 4e jaar, maar voor het gevoel zit ze er al 15 jaar in, ze ademt het ORT, er stroomt ORT door haar aderen. Dit jaar is zij een bekende Nederlander geworden door deel te nemen aan het programma MasterChef. Ze kwam erachter dat ze niet alleen witte bonen in tomatensaus kon koken, maar dat er meer talent in zit. Heeft u kookadvies nodig? Ze is in te huren! Het hele gezin draait de komende 9 dagen weer mee. Natas leeft 9 dagen lang vanuit de wedstrijdkeet, manlief Jeroen drinkt bier en smurf Beau verfijnt zijn tennistechnieken in het oefenhok. Ze doet nog meer dan dat. Ze maakt meer posters en flyers dan dat de bakker brood bakt, regelt prijzen voor de loterij alsof het een boodschap bij de supermarkt is. In de week verzorgt zij samen met Lars de planning, dus dat gaat méér dan helemaal goed komen.

ERIK VAN DE WATER
Functie: Operationeel manager, Manager Sponsoring & VVORT

Het is pas zijn 3e jaar maar nu al niet meer weg te denken uit de commissie. Samen met Robbert van de Hoef is hij de kartrekker van de commissie. Met zijn leeftijd zou hij een van de wijste moeten zijn maar zijn gedrag verraad dat er in dat koppie van hem nog een klein jongetje zit die alleen maar plezier wil maken en bier wil drinken. Watertje, een mooie vent! Erik zal de komende jaren zeker een steunpilaar van het ORT worden en gaat zich voornamelijk richten op sponsoring en de VVORT. Naast het zijn van operationeel manager houdt hij ook in de gaten of de glazen goed gevuld zijn.

INGMAR VAN DONGEN
Functie: Financieel manager, medewerker sponsoring&VVORT

Ingmar ‘Dingdong” van Dongen. Het paradepaartje van Randenbroek, het popidool van menig jeugdlid. Ingmar is inmiddels voor de zevende keer clubkampioen van Randenbroek en de kartrekker van het eerste herenteam op de zaterdag. Volgend jaar speelt hij weer eredivisie, het jaar erna verwachten wij hem op Roland Garros. DingDong gaat zich bezighouden met de centen, cashflows, overnames en een stukje risk mangement. Daarnaast bemoeit de oud-stagiair van Intersport zich ook nadrukkelijk met de sponsoring en de Vrienden van het ORT. Er zijn hooggespannen verwachtingen van deze jongen.

YORIN VAN KEKEN
Functie: Eventmanager

Yorin werkt inmiddels net als zijn vader bij Pon Dealer. Het fitnessende leven is omgeruild voor de autobranche. Als u zich aan komt melden voor uw wedstrijd zit deze blonde god achter de wedstrijdtafel. Het uithangbord van het toernooi. Naast het ontvangen van mensen, het omroepen van de wedstrijden en het monitoren van de wedstrijd gaat hij zich bezighouden met de evenementen naast het tennis. De openingsavond, de ladiesnight, de feestavond en de finaledag zijn zaken waar hij zich op richt.

SABINE VAN BELLE
Functie: Hospitality

Dit is het tweede jaar voor Sabine in de commissie. Vorig jaar liep zij in verwachting op het park rond te dartelen. Inmiddels is zij de trotse moeder geworden van zoon Collin. Sabine gaat zich dit jaar wederom bezighouden met de hospitality, het zonnetje op terras! Met haar vrolijke lach, blonde lokken, creatieve brein en ontzettende gastvrijheid gaat ze menig deelnemer en toeschouwer wederom vermaken.

LARS SCHOORDIJK
Functie: Wedstrijdplanning, Sponsoring & VVORT

Ook het tweede jaar in de commissie voor Lars! In augustus stapt hij het huwelijksbootje in met zijn jeugdliefde Romy. Daarnaast heeft hij een nog niet ontcijferde Morse Code op zijn been laten zetten. Mocht u het ontcijferd hebben, wij horen het graag! Lars gaat zich dit jaar voornamelijk bezighouden met de planning, de nieuwe Bianca is opgestaan! Daarnaast houdt hij zich bezig om op de meest creatieve manier sponsors aan het toernooi binden. Tijdens het toernooi zult u hem veelvuldig zien achter de wedstrijdtafel en rond de banen om praatjes te houden.

RONALD VAN DEN BORN
Functie: Logistiek

Dit is zijn jaar! Het thema waar hij zich volledig in thuis voelt. De man van defensie staat bekend om zijn spierballen, een luitenant-generaal, technisch vernuft, iemand die op tijd komt, een commandant der strijdkrachten, een keiharde werker dus. Alle versieringen op het park, van tanks tot tomahawks zijn mede in elkaar gezet door Ronald, tijdens het toernooi zult u hem vooral veel zien rond de banen om het logistiek allemaal te coördineren en technische issues op te lossen.